Home > Tala Fou > Le folasaga o Dyson `s fou tris comting tekonolosi.

Le folasaga o Dyson `s fou tris comting tekonolosi.

2023-10-24


Dysson's New Tris Conging Tekonolosi o se suiga galue i le fanua o luga o luga. O le tekonolosi e faʻaalia ina ia faʻaleleia atili ai le faʻatinoina ma le faʻatamaʻia o ni oloa eseese, faʻatoʻilaloina o masini i le isi itu i luga o le 'au.


O se tasi o tusi taua o Dyson's Tras Coting Tekinotusi o loʻo i ai i latou ie puipui. O le tauina o le ufiufi i totonu o totonu o le paʻu o le paʻu paʻu paʻu paʻu, seevae, ma afa. O lenei coting fesoasoani e toe fai ai le pefu ma le palapala, puipuia i latou mai le pipii i luga o luga ma tapuni le faiga. O le iʻuga, o le moli uila e faʻatumauina ai le tulaga lelei ma le lelei mo se toe taimi umi, faʻaitiitia ai le manaʻomia e masani ona tausia ma faʻamamaina.

O leisi talosaga o Tuis Congle Cometing tekonolosi o i totonu o le mor mormassing ages. O Dysson na tuufaatasiga ma nisi taʻavale gaosi oloa e faʻaaoga ai lenei ogatusa o vaega eseese, e pei o le tau vevela, e iva nila, ma le malosi. O le pulega o loʻo iai se vaega puipuia o loʻo taʻutaʻu ai le palapala, pefu, ma isi tagata faʻataulaitu, e faʻaititia le ofu ma le faʻaleleia o latou aotelega faʻatinoga.

I le faʻaopopoga i moli uila ma fetuutuunai taʻavale, o le galuega a Dyson's Tris Tekonolosi e mafai foi ona faʻaaogaina i isi mea faigaluega, pei o le ea. O le koluse e fesoasoani e solo ai le pefu ma isi faʻamatalaga, ma le tausia lelei o mea faigaluega ma faʻalelei.

Aotelega, o le pule a Dyson Congting Tekonolosi e tele pe a alualu i luma le alualu i luma i tuutuuga o faʻatinoga faʻalemafaufau lelei. O ana talosaga e oʻo atu i luga o le tele o pisinisi, e fai ai se mea aoga ma le aoga tekonolosi mo le faʻaleleia o le gaioiga ma le masani ai o mea eseese tagata faʻatau oloa.

Aiga

Product

Whatsapp

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu