Home > Tala Fou > AdSorpoption Manaʻoga o Formaldehyde e Trishydroxymethylaminthane (tris)

AdSorpoption Manaʻoga o Formaldehyde e Trishydroxymethylaminthane (tris)

2023-10-24


O le AdSUPEPEPEPROME O FORMDEHYHEDE SAUNIA E TRISYDROXYMENTHINETHANMENTHANE (TISI) e ono eseese e pei o le mafaufau, vevela, ma fesootaiga taimi.


Tuis o se masani masani faʻaaogaina o buffer i biochemistry ma le tofo o le tino poʻo ua lipotia i ai ni mea faʻapitoa mo nisi vailaʻau. Peitaʻi, o le formaldehyde o se palota o loʻo avea o se vaega o loʻo avea ai (palota) e mafai ona faigofie ona avea ma le ea, o le faia o le faʻasalalauina e tris.

Afai e faʻaaogaina Tris o se Buffer i se fofo o loʻo iai le faʻataʻitaʻiga, atonu e fesoasoani e faʻamautu ai le PH ma puipuia le faʻaleagaina o le formaldehyded i le taimi. Ae ui i lea, o le auala muamua mo le aveʻesea o le Dialldeldhydede mai se fofo o le a ala i volatilization nai lo le faʻasalalauga i le tris.

Ina ia faʻalauteleina le Adssoppiption Manaʻoga o Tris mo Formaldehyde, faʻaopopo suiga poʻo le faʻagaioiga o tris mafai ona manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, aofia ai ni vaega faʻapitoa o kulupu poʻo nintonorticles i luga o tris mafai ona faʻaleleia atili ai le adsorption tulaga mo le formaldehydede.

E taua le maitauina pe afai e te manaʻomia faapitoa le sailia o se mea ma maualuga accountptions mo togafitiga, atonu o loʻo iai ni mea sili ona talafeagai a Carlick.

Aiga

Product

Whatsapp

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu