Home > Tala Fou > Faʻatusatusaga auiliiliga i luga o ituaiga ma faʻasalalauga aʻafiaga o le faʻamalosiʻau.

Faʻatusatusaga auiliiliga i luga o ituaiga ma faʻasalalauga aʻafiaga o le faʻamalosiʻau.

2023-10-24
Faʻaolaina Carbon o se mea leaga tele o mea e sili ona faʻamatalaina e ala i faʻasalalauga, ona o lona tele o fanua ma le mafai ona tosina ma mailei eseese. E eseʻese ituaiga o le faʻaleleia o le kapoti, taʻitasi ma ona lava meatotino masani ma adssiption aʻafiaga. I lenei faʻatusatusaga suʻega, o le a matou talanoaina ituaiga o loʻo faʻagaioia ai le kaponi ma a latou apoapoaʻi lagona.

1. Powdedred Faagaioiga Carbon (Pada):
O le paketi o se eleele lelei o le faʻagaioia carbon ma fasimea lapoa ma le 1 i le 150 microns. E i ai le maualuga o fanua ma e masani ona faʻaaogaina i totonu o le vai ma le otaota togafitiga togafitiga. E aoga le Pa Pasisi i le faʻasalalauga o vailaʻau pei o vailaʻau vailaʻau, pei o vailaʻau, vailaʻau, ma alamanuia vailaʻau. O lona tamai vaega o le tele na faʻatagaina ai le vave adstorption faiga ae ono manaʻomia ni mea faʻaopopo mo le vavaeʻese pe a uma le faʻasalalauga.

2. Granilar faagaoioiga carbon (gac):
GAC e aofia ai ni vaega tetele, e masani ona amata mai le 0.2 i le 5 colmimeters. E masani ona faʻaaogaina i le ea ma kesi faʻamamaina, faʻapea foi ma le vai togafitiga togafitiga. E iai le tulaga maualuga o le GAC o loʻo faʻatusatusaina tulaga faʻatusatusa i le Pame ona o lona tele o fanua. E mafai lelei ona aveese se lautele lautele, e aofia ai le oketa o le tino o le tino (VCS), faletalimalo, fale ma mamafa ia Memals. E masani ona faʻaaogaina le Gac i le tino o loʻo i ai i luga o le tino, o le mea na pasi ai le suavai i luga o le moega o gac.

3. Faʻaopopoina Faʻasalalau Carbon (EAC):
EAC o se faʻailoga o le faʻasologa o le faʻagaioiina o le carbon ma se lapoa o le 1.5 i le 4 milimita. E masani ona faʻaaogaina i totonu o kesi-vaega talosaga, e pei o le tau vevela ma manava. EAC e ofoina atu se paleni lelei i le va o le assuppoptions tulaga ma omiga mata. E mafai ona aoga ia Adssorb gassob, manogi, ma volatile tino.

4. Faʻatulagaina Faʻasalalau Carbon:
O le teuina o le taʻavale o le carbon o se faʻapitoa foliga o le faʻagaioiina o le carbon na togafitia i vailaʻau e faʻaleleia ai le tomai faʻapitoa mo ni tagata faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻagaioia kapeti e mafai ona faʻamamaina i siliva e faʻaleleia atili ai ana meatotino antibactarial poʻo le posasium i le malosi o le prossob. O le teuina o le carbon e masani ona faʻaaogaina e masani ona faʻaaogaina i luga o le tau o le ea, kasa ma manava, ma manava.

I le tulaga o Adssorcepce Excece, Faʻaola Carbon galue e ala i le tosina atu ma faʻasalalauga mo le tele o luga o lona luga. O le Adssofoption agavaʻa o le faʻagaioiina o le carbon e faʻamoemoeina i itu uma e pei o le laufanua luga, pore lapoʻa tufatufaina, ma luga o luga o laumisi. Pat ma Gac, ma a latou mea maualuluga i luga ma porosity, ofoina mea sili ona lelei adssices mo le lautele lautele o mea filogia. EAC, ma ona foliga siliva, e maua ai le paleni i le va o le faʻataʻitaʻiga agavaʻa ma faʻamalosi tino. O le teuina o le faʻamalosiʻau a Carbon e faʻalauteleina ai le tomai faʻapitoa a tagata suʻesuʻe mo ni vailaʻau faʻapitoa, faʻalagolago i le faʻaaogaina o vailaʻau.

I le faaiuga, o le faʻaiuga o le faʻagaioia o le uta a le Carbin ituaiga faʻamoemoe i le tusi talosaga ma ni vailaʻau e aveʻesea. Pat ma Gaga e masani ona faʻaaogaina mo vai ma vai o le vai o le vai, ae o le Esca e manaʻomia mo le kesi-vaega talosaga. Faʻamalosia le faʻagaioia o le carbon e faʻailoa faʻapitoa tomai faʻapitoa a tagata faʻatau faʻapitoa mo ni tagata faʻapitoa. Malamalama i ituaiga ma adsesphapment aʻafiaga o le faʻasaoina o le kaponi e taua mo le filifilia o mea talafeagai mo se tusi talosaga.

Aiga

Product

Whatsapp

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu